Loading...

5η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας

 

5η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας

Η 3η θέση που κατέκτησε η ομάδα Διττών Λόγων του 1ου ΓΕΛ του Κολλεγίου Ανατόλια στην προημιτελική φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Επιχειρηματολογίας- Αντιλογίας συνεχίστηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση που οδήγησε στην 5η θέση ανάμεσα σε 78 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας συνδιοργανώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.  Η προημιτελική φάση των Αγώνων διεξήχθη στην Αθήνα από τις 20-22 Απριλίου στο 2ο ΓΕΛ Γλυφάδας, ενώ η ημιτελική και τελική φάση στην Παλαιά Βουλή.

Την ομάδα στελέχωσαν οι μαθητές: Ελπίδα- Σοφία Λογγινίδου, Μαρία -Νεφέλη Ναβροζίδη, Μαρία-Ελένη Ζίγκα, Ουρανία-Ναταλία Γαλανού και Πέτρος Μπασάκης. Η μαθήτρια Ελπίδα- Σοφία Λογγινίδου διακρίθηκε ως 8η καλύτερη ομιλήτρια, ενώ η Μαρία -Νεφέλη Ναβροζίδη ως 10η καλύτερη ομιλήτρια.

Τους μαθητές προετοίμασαν από κοινού οι καθηγήτριες φιλόλογοι  του Κολλεγίου Ανατόλια Κλεοπάτρα Μητρούλη και Αλεξία Σερίδου.

 
Μέλη της αποστολής του Κολλεγίου Ανατόλια με την κ. Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ, Πρύτανη του Πανεπιστημίου της Ευρώπης και Προέδρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών
 

Share